Keresés
A menürendszer használatáról

Szemezgető és társai a Lapról hangrán

2024.02.29 10:21

A Szabolcs–Szatmár–Bereg Megyei Egyesülettel kötött megállapodásunk keretében az egyesület kiadványai mostantól meghallgathatóvá válnak az Infoalap által működtetett Lapról hangra oldalon is.

A Szemezgető, az Egész-séker és a Fülbevaló című kiadványok teljes lapszámai, valamint a Telefotel információs rendszeren megjelenő heti akciós újságok tartamából történő válogatások folyamatosan elérhetőek lesznek a regisztráció nélkül meghallgatható cikkek között.

Már felkerült az oldalra a kéthavonta megjelenő Szemezgető februári száma, valamint a Privát üzletlánc legfrissebb akciós kiadványa is.

A BlindShell Classic2 készüléken elérhető Lapról hangra alkalmazásban nemcsak ezeket a kiadványokat, de több mint 220 kiadvány 13.000 cikkét hallgathatják meg az érdeklődők.

 

Minden látássérült olvasónknak kellemes és hasznos időtöltést kívánunk.

 

a Lapról hangra csapata

< Vissza a hír listához

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány