Keresés
A menürendszer használatáról

Regisztrációs leírás

Ha cikkeket szeretne meghallgatni, vagy cikkek felolvasásával szeretné támogatni a közösségi kezdeményezést, akkor első lépésben regisztrálnia kell a portálon. A www.laprolhangra.hu weboldalon válassza a Regisztrálni szeretnék hivatkozást.

Ha Ön látássérült felhasználó, és cikkeket szeretne meghallgatni illetve letölteni, akkor a regisztráció típusaként a Látássérült olvasó lehetőséget válassza.
Ha önkéntesként, cikkek felolvasásával szeretné támogatni a közösségi kezdeményezést, kérjük, válassza az Önkéntes felolvasó lehetőséget!

A regisztrációs űrlapon a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A Regisztráció típusa kombinált listamezőben adja meg, hogy Látássérült olvasóként vagy Önkéntes felolvasóként kíván regisztrálni.
Ezután a Teljes név szerkesztőmezőbe írja be a teljes nevét.
A Felhasználónév szerkesztőmezőben adja meg azt a felhasználónevet, amellyel a Lapról Hangra közösségi kezdeményezés oldalára be szeretne lépni.
Ezután írja be az e-mail cím szerkesztőmezőbe az elérhetőségét. Érvényes e-mail címet adjon meg, mivel ide fogja kapni a regisztráció véglegesítéséhez szükséges megerősítő levelet.
A felhasználónévhez tartozó jelszót gépelje be a Jelszó szerkesztőmezőbe, majd a megerősítéshez ismét írja be azt a következő szerkesztőmezőbe.

A következő két jelölőnégyzet segítségével megadhatja, hogy kíván-e hírlevelet, illetve értesítést kapni a Lapról Hangra csapatától az előzőekben megadott e-mail címre:
Kérek értesítést a hozzászólásokról (Fórum és cikkek) és köszönetnyilvánításokról
Feliratkozom a Lapról Hangra hírlevelére

Kérjük olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeket, majd ha ezekkel egyetért, akkor az Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot és az Elfogadom a Felhasználási feltételeket jelölőnégyzeteket jelölje be.
A regisztráció feltétele, hogy ezeket elfogadja.

Végezetül a regisztráció befejezéséhez nyomja meg a Regisztráció gombot. Ezután megerősítő e-mail-t fog kapni, amely alapján a regisztrációját véglegesítenie kell. Erre azért van szükség, hogy meg lehessen bizonyosodni arról, hogy a regisztrációt valóban Ön kezdeményezte.

Az 1999. évi LXXVI. törvény (szerzői jogi törvény) 41.§ (1) bekezdése alapján a törvény a fogyatékos személyek számára szabad felhasználást enged a többszörözés és terjesztés tekintetében. A felolvasott újságcikkek letöltéséhez azonban a felhasználóknak igazolniuk kell látássérültségük tényét.

Kérjük ezért, hogy a regisztrációt követően juttassa el valamely, a látássérültségét igazoló okmánya másolatát az “Informatika a látássérültekért” Alapítvány számára az alábbi elérhetőségek egyikén. A dokumentum mellett, kísérőlevélben mindenképpen jelezze a regisztrációnál megadott, a portálon használni kívánt felhasználónevét!

E-mailben: info(kukac)laprolhangra.hu
Faxon: 06-1-273-3189
Postai úton: Infoalap 1145 Budapest, Szugló utca 9-15. 4. emelet 419.

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány