Keresés
A menürendszer használatáról

Több, mint 400 kívánság és 1000 megtekintés a Globális Akadálymentesség Napján (#GAAD)

2020.05.26 09:41

a képen Michael Tiernan látható gitárral a kezébenMi lehetne jobb eszköz ahhoz, hogy összehozzon minket, mint a zene? Hatalmas népszerűségnek örvendett a Globális Akadálymentesség Nap alkalmából szervezett különleges, élő koncert,  Michael Tiernan, a híres zenész és dalszövegíró a közönség kívánságait is teljesítette, hiszen Stevie Wonder és Johnny Cash számai is felcsendültek a két órás koncert alatt.

A világ különböző pontjairól csatlakoztak emberek az élő közvetítéshez és fejezték ki hálájukat az előadó és a kezdeményezés felé. A zene közös nyelvén ismét sikerült együtt örülnünk és meghitt perceket töltenünk együtt.

„Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott a ma esti különleges koncertünkre... és külön köszönet a Michael Tiernan-nak a fergeteges előadásért.

Ha lemaradtál a koncertről, itt meg tudod hallgatni: https://www.facebook.com/FreedomScientificInc/videos/577256589891672/    

 

< Vissza a hír listához

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány