Keresés
A menürendszer használatáról

MEGHÍVÓ

2019.10.10 15:26

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány a nemzetközi Fehér bot nap alkalmából, kiemelten a képernyőolvasó és nagyító szoftverek ország licenc programja kapcsán ünnepséget rendez, melyre ezúton szeretném Önt tisztelettel meghívni.

A rendezvény helyszíne:

Vakok Általános Iskolájának Nádor terme

 (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.)

Időpontja:

2019. október 18. (péntek) 10:00-12:30

A rendezvényen az elmúlt egy évben a látássérült emberek önállósága érdekében végzett közhasznú tevékenységünkről adunk számot, munkatársaink és meghívott vendégeink az alapítvány egy-egy sikeres programját mutatják be.

Zenél az IGEN Jazz Kvartett.

Az ünnepség fogadással zárul.

Kérjük, részvételi szándékát jelezze a pr@infoalap.hu e-mail címen, nagy örömünkre szolgálna, ha együtt ünnepelhetnénk.

Szuhaj Mihály

kuratóriumi elnök

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

 

< Vissza a hír listához

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány