Keresés
A menürendszer használatáról

Lapról Hangra közlemény

2024.05.03 10:13


Kedves Olvasóink!

 

Bizonyára tapasztalták, akik a Lapról hangra alkalmazást a BlindShell Classic 2 okostelefonon használják, hogy az utóbbi időben nem sikerült hozzáférniük a feltöltött tartalomhoz.

Örömmel jelentjük be, hogy a sikeres hibaelhárítás eredményeként ma újra elérhetővé váltak a felolvasott cikkek, így a bejelentkezést követően Ön is ismét elérheti kedvenc kiadványait!

Kellemes időtöltést, hasznos cikkolvasást kívánunk!

 

a Lapról hangra csapata

< Vissza a hír listához

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány