Keresés
A menürendszer használatáról

Ülésezett az Egyesületi Elnökök Tanácsa 2. rész

Kiadvány: Vakok Világa > 2017 > január

Publikálás dátuma: 2018.04.12

Témakör: Havilapok; Vakok Világa

Feltöltő: vv

Címkék: Fogyatékosság ; Gazdaság ; Nevelés, oktatás

Ajánló

Egyesületi Elnökök Tanácsának üléséről: 3 témakör.
1. Együttműködés: a Szövetség elnöke és szakmai vezetője hiányolta az egyesületek együttműködését a Szövetséggel. Tisztelet a kivételnek! Van olyan egyesület, akinek még 2015-ös tartozása is van! Fontos a szoros kapcsolat, támogatás, egységes fellépés.
2. 2. Szakképzés: Ekkert zsuzsanna számolt be az alapfokú szakképzés jelenlegi helyzetéről hazánkban. Mit oktatnak, kiknek és milyen az elhelyezkedési arány a nyílt munkaerőpiacon.
3. Támogatás: hogyan osszák fel a költségvetési támogatást. Az egyesületek többsége a szakmai szempontokat helyezte előtérbe. Ki mit tesz le az asztalra, úgy és olyan mértékben kapjon a pénzből.

Meghallgatás

Megosztás

Köszönetnyilvánítás

Hozzászólások

Előző oldal Következő oldal
< Előző oldal Következő oldal >

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány