Keresés
A menürendszer használatáról

001 Tartalom

Kiadvány: Szemezgető > 2024 > február

Publikálás dátuma: 2024.02.21

Témakör:

Feltöltő: Vakegy

Címkék: Állatok ; Asztrológia ; Fogyatékosság ; Hazai, Magyarország ; Híres emberek ; Humor ; Informatika ; Irodalom ; Közlekedés ; Műszaki ; Művelődés ; Művészet ; Nemzetközi ; Nevelés, oktatás ; Természetjárás ; Tippek, ötletek ; Ünnepek, évfordulók ; Utazás ; Zene

Ajánló

A Szemezgető kiadványban látássérültekkel kapcsolatos ismeretterjesztő cikkeket és információkat találhatnak az érdeklődők. Megjelenik kéthavonta, nagybetűs sík és Braille nyomtatásban.

Meghallgatás

Megosztás

Köszönetnyilvánítás

Hozzászólások

Előző oldal Következő oldal
< Előző oldal Következő oldal >

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány