Keresés
A menürendszer használatáról

Legfrissebb híreink

Lapról Hangra cikkajánló 2020. június

2020.06.16 10:31

Bár a koronavírus-járvány szerencsére már leszálló ágban van, az élet visszatér a rendes kerékvágásba, a Lapról Hangra közösség önkéntes felolvasói továbbra is olyan lelkesedéssel olvassák a cikkeket, mint korábban. Nemcsak a cikkek mennyisége, hanem a cikkek terjedelme is megnőtt, így ebben az ajánlóban több olyan cikk is szerepel, amely több részből áll. Úgy látszik, a tavaszi zsongást forró nyári pezsgés követi, amit nagyon szeretünk. Az ajánlóból sajnos kimaradt rengeteg további fontos cikk, ezért arra biztatjuk kedves olvasóinkat, hogy ne csak az ajánlott cikkeket nyissák meg, hanem mind azt, ami a kedvükre való. Köszönjék meg önkénteseinknek ezt a rengeteg értékes munkát!

Tovább a teljes Lapról Hangra cikkajánló 2020. június hírre >>

Több, mint 400 kívánság és 1000 megtekintés a Globális Akadálymentesség Napján (#GAAD)

2020.05.26 09:41

Mi lehetne jobb eszköz ahhoz, hogy összehozzon minket, mint a zene? Hatalmas népszerűségnek örvendett a Globális Akadálymentesség Nap alkalmából szervezett különleges, élő koncert, Michael Tiernan, a híres zenész és dalszövegíró a közönség kívánságait is teljesítette, hiszen Stevie Wonder és Johnny Cash számai is felcsendültek a két órás koncert alatt.

Tovább a teljes Több, mint 400 kívánság és 1000 megtekintés a Globális Akadálymentesség Napján (#GAAD) hírre >>

Tovább az összes hírre

Kövessen minket a Facebook-on

Töltse le az androidos felolvasói alkalmazást

Olvassa be a kódot vagy kattintson rá az alkalmazás letöltéséhez.

QR kód - androidos felolvasói alkalmazás

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány