Keresés
A menürendszer használatáról

Legfrissebb híreink

1% – SOK SZÁZ ESÉLY

2024.05.16 16:12

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány immár több mint húsz éve azért dolgozik, hogy a modern technika eszközeivel megkönnyítse a vak és gyengénlátó emberek mindennapjait.

Tovább a teljes 1% – SOK SZÁZ ESÉLY hírre >>

Lapról Hangra közlemény

2024.05.03 10:13

Kedves Olvasóink! Bizonyára tapasztalták, akik a Lapról hangra alkalmazást a BlindShell Classic 2 okostelefonon használják, hogy az utóbbi időben nem sikerült hozzáférniük a feltöltött tartalomhoz. Örömmel jelentjük be, hogy a sikeres hibaelhárítás eredményeként ma újra elérhetővé váltak a felolvasott cikkek, így a bejelentkezést követően Ön is ismét elérheti kedvenc kiadványait!

Tovább a teljes Lapról Hangra közlemény hírre >>

Tovább az összes hírre

Kövessen minket a Facebook-on

Töltse le az androidos felolvasói alkalmazást

Olvassa be a kódot vagy kattintson rá az alkalmazás letöltéséhez.

QR kód - androidos felolvasói alkalmazás

Aktuális kampány a jobb sávban

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány