Keresés
A menürendszer használatáról

Legfrissebb híreink

Nyárvégi cikkajánló

2023.09.01 16:44

Kedves Olvasóink! A legmelegebb évszak végéhez közeledve megérkezett nyárvégi cikkajánlónk, melyben teret adunk azoknak az önkéntes felolvasóknak, akik a nyár folyamán csatlakoztak hozzánk, vagy épp régi motorosként töretlen lelkesedéssel olvasnak fel nekünk. A felolvasók között akad olyan is, akivel már rég találkoztunk, így igazi meglepetésként ért bennünket, hogy újra jelentkezik. Változatosan érkeztek a felolvasott cikkek is: az IPM Pszichológia kiadvány mellett számos cikk került felolvasásra az Állatvilág, a HVG, a PC World, a Magyar Budo, a Mai ige, a Keresztény élet, valamint a Nők lapja magazinból. Fogadják szeretettel nyárvégi cikkajánlónkat!

Tovább a teljes Nyárvégi cikkajánló hírre >>

Cikkajánló 2023. május

2023.06.19 15:04

Májusban a Galaktika, a Nők lapja, a Mai ige, valamint az IPM magazinból érkeztek információdús cikkek önkéntes felolvasóinktól. Fogadják szeretettel!

Tovább a teljes Cikkajánló 2023. május hírre >>

Tovább az összes hírre

Kövessen minket a Facebook-on

Töltse le az androidos felolvasói alkalmazást

Olvassa be a kódot vagy kattintson rá az alkalmazás letöltéséhez.

QR kód - androidos felolvasói alkalmazás

Aktuális kampány a jobb sávban

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány